Başkan Çelikbilek’ten Demokrasi Şehitleri’nin Ailelerine...

Başkan Çelikbilek’ten Demokrasi Şehitleri’nin Ailelerine Ziyaret

AHA İSTANBUL- Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, milletimize karşı yapılan kalkışma saldırılarında şehit olan Beykozlu hemşerilerimiz Hasan Kaya ve Murat Akdemir’in evine taziye ziyaretinde bulundu.

20 Temmuz 2016 - 14:43

İlçemizde ikamet eden demokrasi şehitlerinin ailerine yapılan ziyaretler Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Başkan Yardımcıları Muharrem Kaşıtoğlu ve Salim Öztürk’ün katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Çelikbilek: “Türk Halkı Demokrasiye Sahip Çıktı”

Duaların okunduğu ve duygusal anların yaşandığı ziyarette Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Yaşadığımız bu kritik süreçte ülkemizin, devletimizin ve milletimizin daim olması için, demokrasiye sahip çıkma hassasiyeti için sizlere teşekkür ediyorum. Şehitlerimizi asla unutmayacağız ve onların emanetlerine her zaman sahip çıkacağız. Evlatlarını vatan uğruna şehit veren anne ve babalar, ellerinden öpülecek kişilerdir. Sizlere sabır, kahramanca can veren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Başkan Çelikbilek, demokrasi şehitlerinin ailelerine başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulunulduğu ziyarette,  her zaman ailelerin yanlarında olacaklarını ve onları asla yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

 

 

HABER- AHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...