BAŞKAN ALTINOK ÖZ ÇAĞLAR GENÇ’İN NİKAHINI KIYDI

BAŞKAN ALTINOK ÖZ ÇAĞLAR GENÇ’İN NİKAHINI KIYDI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in oğlu Çağlar Genç’in nikahını kıydı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun nikah şahidi olarak katıldığı düğün töreninde Çağlar Genç ile Meltem Celayir hayatlarını birleştirdi. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı nikah törenine CHP'li milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

12 Eylül 2014 - 15:17 - Güncelleme: 12 Eylül 2014 - 15:21

Sarıyer’de düzenlenen kır düğünü ile yeni bir hayata adım atan Çağlar Genç ile Meltem Celayir’in nikahını Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz kıydı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, düğünde Belediye Başkanı değil baba olarak bulunduğunu ifade ederek nikahı kıyma görevini Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e bıraktığını belirtti.

 

Çiftin nikahını kıyma görevini Şükrü Genç’ten devralan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal SSK Hastanesi'nde genel cerrah iken kızı Zeynep'in apandisit ameliyatını yaptığını anlatarak, "Şükrü'ye  -Niye nikahı kıymıyorsun?- diye sordum. Demek ki ameliyattan daha zor bir işmiş” dedi. Başkan Op. Dr. Altınok Öz,  Genç çiftinin nikahını kıydıktan sonra nikah cüzdanını yeni evli çifte vermesi için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na verdi.

291047.jpg
5446638.jpg
9094036.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...