Barış Karamul ve Sinem Taşdemir Mutluluğa ’Evet’ Dediler

Barış Karamul ve Sinem Taşdemir Mutluluğa 'Evet' Dediler

Yılların gazetecisi Mehmet ALPAY, küçük oğlu, Barış KARAMUL’u, Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezi Karadeniz Salonu’nda yapılan nikâh ile Sinem TAŞDEMİR ile evlendirdi.

13 Eylül 2017 - 11:25

3 kız, 3 erkek çocuk ve 9 torun sahibi, Zeytinburnu’nun sevilen - sayılan simalarından, yılların gazetecisi, Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm Derneği ( ZEYÇED ) Denetleme Kurulu Başkanı Mehmet ALPAY’ın (70) , küçük oğlu Barış KARAMUL’un (26) hayatını, Sinem TAŞDEMİR ile birleştirdiği, Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezi Karadeniz Salonu’nda yapılan nikâh akitlerini, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer ALSAÇ’ın yaptığı, nikâh şahitliklerini de, Zeytinburnu Belediyesi 3. Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil EMECAN, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Zeytinburnu Askerlik Şube Başkanı Personel Albay Halil AKAR, Aydın Ocakları Genel Sekreteri Mimar Süleyman ULUOCAK, CHP Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcısı Yük. Müh. Hasan Ali HAYIROĞLU ve işkadını Derya AKKILIÇ, Karamul ailesinden Nur BAŞTUGAN ve Taşdemir ailesinden de Gülnur ARMUT, Seda KARACAN ve Nur RUKUKLU’ dan dan oluşan 9 kişi yaptı.

İLÇENİN ÖNEMLİ İSİMLERİ, NİKAHTA BİR ARAYA GELDİ!

Nikah törenine, Zeytinburnu İlçe Emniyet 1. Dönem Emniyet Müdürü Dursun ERYILDIZ, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin DOĞAN, MHP Zeytinburnu İlçe eski Başkanı ve Sembol Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet ÇAKIROĞLU, Batı Trakya Eğitim ve Araştırma – Cami Yaptırma Vakfı Başkanı Musa YURT ve ailesi, Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet ATEŞ, Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm Derneği ( ZEYÇED ) Denetleme Kurulu Başkanı gazeteci Mehmet ALPAY, (ZEYÇED )Zeytinburnu-Çevre, Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali GÜNDÜZ, ZEYÇED Genel Sekreteri işadamı Sefer CENGİZ ve Zeyçed üyeleri, AK Parti Engelliler Komisyonu Başkanı ve Diyabetliler – Engelliler Derneği Başkanı Nurşen ÖRNEK, Türk Telekom Marmara Bölgesi Baş Bayi ve Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki DURMUŞOĞLU, Meclis eski Üyesi ve Seymen İnşat Yönetim Kurulu Başkanı Habib SEYMEN, İşadamı Yahya DEDİŞ, Selvispor Kulübü Başkanı Hakan EREN adına İstanbul Konya Spor Kulübü Başkanı Hüseyin DEDİŞ Derimod Koordinatörü Halil SEÇER, Gökalp Muhtarlığı Baş Azası Tülay ( Baştürk ) BİÇER ve esi Hüseyin BİÇER, Zeki DOĞAN, eşi Sakine DOĞAN ve kızı Gizem DOĞAN, Zeytinburnu Tostçusu Metin ALTINÇİZME, 60’lı Yılların Delikanlıları Gurubu’ndan Turgut YENGÜL, Senkron Bilgisayar Serkan FETTAH, Kızılay Gönüllüsü Seviye AŞIR ve Kızı Çiğdem AŞIR ile KARAMUL ve TAŞDEMİR aileleri, akrabaları ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda gönül dostları ile, mahalli ve ulusal basın mensupları katıldı.

Nikah akdi, Zeytinburnu Belediye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer ALSAÇ’ın esprileri neşeli bir şekilde devam etti. Nikah defterini ise Zeytinburnu Belediyesi 3 Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil EMECAN mükemmel söylevler yapmasının ardından gelin Sinem’e teslim etmesinin ardından, Gazeteci Dede Mehmet ALPAY ,yine mutluluk gözyaşları içerisinde salondaki konuklarına katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

2017/09/2297596.jpg
2017/09/2318158.jpg
2017/09/1886872.jpg
2017/09/6724130.jpg
2017/09/2600378.jpg
2017/09/9987722.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...