Bakırköylüler Derneği’nin Yeni Merkezi, Törenle Açıldı!...

Bakırköylüler Derneği’nin Yeni Merkezi, Törenle Açıldı!...

AHA/İSTANBUL- Bakırköy’de 12 yıldır faaliyet gösteren Bakırköylüler Derneği’nin yeni merkezi, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

27 Şubat 2016 - 10:29

Bakırköy’de 12 yıldır faaliyet gösteren Bakırköylüler Derneği’nin yeni merkezinin açılış  programında ,Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi.

Dernek binasını gezen katılımcılara daha sonra müzik ziyafeti sunuldu. Oldukça neşeli geçen açılış töreninde dernek üyeleri birbirleriyle sohbet etme imkanı buldu.

Bakırköy Merkez PTT  bitişiğindeki yeni lokal açılışına, Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk,Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Margarit Dikme, Bakırköy Spor Vakfı Başkanı Naci Ekşi,  (BIAD ) Bakırköylü İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Ahmet Altun ve yönetimi, Eski Marmara Bölgesi Emniyet Müdürü Basri Çiftçi ,Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan Eriş,Genel Sekreter Ahmet Önen,Yönetim Kurulundan Genco Sabancı,Simon Aruzga,Bakırköy - Yenimahalle Muhtarı Nihat Şahin,Sanatçı Celal Yılmaz,Yazar Bensu Kaya,Haluk Saygı,Mine Çelebi ( Mine Emlak ),İş-Ka-Der  (İşsiz Kadınlar Derneği Başkanı Fatih Gültekin Büyük Özkan ve Başkan Yardımcısı Lütfiye Şengül Selçuk,( ZEYÇED ) Zeytinburnu –Çevre,Kültür ve Turizm Derneği Başkanı,  ( İSÖS ) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkan Vekili Ali Gündüz, (GÖZDER ) Görme Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Taşdemir, Bakırköy Belediyesi temsilcileri,Bakırköy ve komşu ilçelerin muhtarları ve STK temsilcileri ,ve çok sayıda Bakırköylü katıldı.

Haftalar süren hazırlıkların sonucunda düzenlenen açılış için dernek merkezinin olduğu Bakırköy,Zeytinlik Mahallesi,Halkçı Sokak, balonlarla ve bayraklarla süslendi. 

Bando takımı ve fasıl grubunun da renk kattığı etkinlikte ,Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan Erdiş konuşmasında “12 yıldır,ilçedeki faaliyetlerini  başarıyla sürdüren derneğimiz,   birlik ruhunun neler yapabileceğini göstergesidir.Amacımız,yeni yerimizde daha geniş kitlelerle birlikte daha mutlu bir şehir hayatı yaşamaktır.” dedi.

 Heyecan ve coşkunun hiç eksilmediği açılışta 1000 ‘i aşkın kişiye lokma dağıtıldı.
Genel Sekreter Ahmet Önen  ‘de, “ Kültür,sanat,spor,söyleşi etkinliklerini  daha sık yapacağımız yeni dernek lokalimizin, açılışımıza bizzat gelerek, çiçek göndererek, mesajlarıyla yüreklendirerek, maddi-manevi destekleyerek bizleri, derneğimizi ve Bakırköy’ü şereflendiren tüm dostlarımıza ve Bakırköylülere teşekkür ediyoruz” dedi.

6121714.jpg
5599039.jpg
2101085.jpg
4448346.jpg
7766749.jpg
3570895.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...