Bakırköy Belediyesinden ’En Cicimiz Vosvos’ Festivali

Bakırköy Belediyesinden 'En Cicimiz Vosvos' Festivali

AHA-BAKIRKÖY- Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Volkwagen Kaplumbağa Otomobil Derneği işbirliğiyle düzenlenen “En Cicimiz Vosvos Festivali”, 5 Eylül2015-Cumartesi günü saat 19.00’da Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun Bakırköy Belediye Başkanlığı önünden Fildamı Gösteri Merkezi’ne kadar kullanacağı Türkiye’deki tek Vosvos Limuziniyle atacağı Bakırköy Turuyla başlayacak.

03 Eylül 2015 - 11:05 - Güncelleme: 03 Eylül 2015 - 11:22

5-6 Eylül tarihlerinde Bakırköy Osmaniye Mahallesi’nde bulunan Fildamı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek festivalin ilk gününde saat 19.30’da Teneke Trampet Müzik Grubu konseri ve devamında da acikhavasinema.com’un sponsorluğunda Nostaljik Arabalı Sinemada “Herbie the Love Bug” filmi gösterimi yapılacak.

ELVİS SHOW KONSERİ

Festivalin Pazar günkü bölümünde de saat 14.00’de Elvis in İstanbul Fan Kulübü “ELVİS SHOW KONSERİ” yapılacak.

VOSVOS PENALTI, VOSVOS SLALOM, HALATLA VOSVOS ÇEKM

Konserin ardından Vosvos Penaltı, Vosvos Slalom ve Halatla Vosvos Çekme gibi birbirinden renkli,  ödüllü yarışmalarla izleyenlere keyifli ve enteresan dakikalar yaşatılacak.

EN CİCİ VOSVOS,EN ORİJİNAL VOSVOS, EN BAKIMLI VOSVOS VE EN FANTASTİK VOSVOS BELİLENİYOR

Pazar günü saat 18.30’da yapılacak törenle festivale katılanların oylarıyla belirlenen  en cici Vosvos, en bakımlı Vosvos, en orijinal Vosvos ve en fantastik Vosvos  ödülleri de sahiplerini bulacak.

Festivalde ayrıca; iki gün boyunca festival sponsorları Türkyılmaz’ın yedek parça standı ve Petrol Ofisi’nin indirim kartları dağıtımı da yer alacak.

BAŞKAN KERİMOĞLU’NDAN ÇAĞRI

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da tüm Türkiye’deki Vosvos tutkunlarını  birbirinden eğlenceli Vosvos etkinliklerine  davet etti.

AHA HABER MERKEZİ

9610751.jpg
1615254.jpg
2608652.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti