Bakimder’in yeni başkanı Alaattin Altuntaş oldu.

Bakimder'in yeni başkanı Alaattin Altuntaş oldu.

Bakırköy İmam Hatip mezunlar ve mensupları derneği 6. olağan kongresinde bayrak yarışında yeni başkan Alaattin Altuntaş oldu.

30 Ekim 2017 - 13:33

Bakimder Bakırköy imam hatip mezunları ve mensupları derneği 6. olağan kongresini yaparak yeni başkan ve yönetimini seçti.  Divan başkanlığını  Dr. Hakan Gökceoğlu  yaparken katip üyeliklerinide Savaş Corut ve Mahmut Sakız yaptılar. Eski başkan Engin Gökyıldız 4 yıllık görev süresini birirerek bayrağı başkan vekilliğini yapan Alaattin Altuntaş'a devir etti. Bahçelievler belediyesi yayla sosyal tesilerinde gerçekleşen kongreye ilgi büyük olurken Bakırköy imam hatip mezunları ve hocaları bu özel günde bir araya gelerek hem geçmişi yad ettiler hemde hasret giderdiler. Eski başkan  Engin Gökyıldız  selamlama konuşmasında 4 yıl süresince kendi yönetimine emeği geçenlere teşekkür etti. Önder Başkan Yardımcısı Mustafa Canbey de selamlama konuşmasında İmam Hatipliyim demekle gurur duyduğunu Türkiye'de dört tarafında 500'e yakın derneğin mevcut olduğunu dile getirirken profesyonelleşme önem verilmesi gerektiğini de ifade etti. 

Kongrede daha önceden 25 olan yönetim kurulusayısını 15'e yedekleride 10'a düşürerek oy birliği ile karara bağlandı. 60 kişilik oluşturulan istişare kuruluda oylanarak kabul edildi. 

Bu özel güne Saadet partisi istanbul il başkan yardımcısı Şaban Aydın, Önder genel başkan yardımcısı Mustafa Canbey ve yönetim kurulu üyesi Av. Hüseyin Kalender , Tv5 genel müdürü Ercan Köse, Öncüspor kulübü başkan yardımcısı Yaşar Yerlikaya, Bakırköy imam hatip lisesi efsane müdürü İsmail Yıldız, ilk mezunlarından  Dr. Osman Güneş  ve ismini sayamadığımız çok sayıda katılımcıda kongrede yerlerini aldılar. 

Yeni başkan Alaattin Altuntaş kimdir?

1968 doğumlu aslen Bayburtlu dur ilk orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı İstanbul Üniversitesi Medya iletişim bölümünde eğitimine devam etmektedir. Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeliği Bayburt il Derneği başkan vekilliği Bağcılar AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeliği görevini halen yürütmekte olup Bakimder başkan vekili görevi yaparken yapılan Bu kongre ile başkanlık bayrağını devraldı. Başkan Alaattin Altuntaş evli 4 çocuk babası. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti