Aysel Ellialtı; Mutluluk Güzelliğinizin Farkındalığında...

Aysel Ellialtı; Mutluluk Güzelliğinizin Farkındalığında Saklıdır

Aysel Ellialtı Saç Ekim ve Medikal Estetik Merkezi 15 yılı aşkın tecrübesi ile Türkiye'de ilk saç ekimi yapan ve medikal estetikte aranılan tek adres

23 Eylül 2017 - 10:48

Aysel Ellialtı Saç Ekim ve Medikal Estetik Merkezi 15 yılı aşkın tecrübesi ile Türkiye'de ilk saç ekimi yapan ve medikal estetikte en yeni uygulamaları müşterilerine sunan merkezlerden biridir. Saç ekimi, saç tedavisi yöntemleri, medikal estetik ve zayıflama ile ilgili hizmet ve tedavi konularında faaliyet gösteren konusunda uzman doktorlarla çalışmakta olan bir kuruluştur.
Aysel Ellialtı Saç Ekim ve Medikal Estetik Merkezi bugün faliyet gösterdiği her konuda öncü müşteri memnuniyetini ilk sırada tutan, çağımızın getirdiği teknolojik faydaları müşterilerine memnuniyet olarak sunan öncü bir kuruluştur.

Güleryüzü ile tüm hasatalarına yakından ilgi alaka gösteren ve titizlikle mesleğini canı gönülden yapan Aysel Ellialtı, başarıdan başarıya koşmanın mutluluğunu yaşıyor. A56 güzellik merkezinde teknolijinin üst seviyede müşterilerine hizmet verdiği görüldü.

Merkezi şubesi Bahçelievlerde bulunan Aysel Ellialtı Saç Ekim ve Medikal Merkezine giden müşteriler mutlulukla döndüklerini ifade etti.

Haber: Sunay Tunçel

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını kaybetti
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını...