AT VE PONY FESTİVALİ BEYLİKDÜZÜ’NDE YAPILDI

AT VE PONY FESTİVALİ BEYLİKDÜZÜ’NDE YAPILDI

AHA İSTANBUL- Beylikdüzü Belediyesi’nin World Point Binicilik ve Gençlik Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlediği 1. At ve Pony Festivali gerçekleşti.

13 Kasım 2016 - 19:42

Çeşitli yaş gruplarından başarılı sporcuların katıldığı festivalde, Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne kayıtlı ve 4 ay binicilik kursu alan engelli çocuklar da hünerlerini sergiledi. Engelli  çocuklar, gelişimlerine olumlu yönde büyük fayda sağlayan binicilik sporuyla festivalde gösterilerini yaparken heyecanları gözlerinden okunuyordu. 

İlçe halkının her türlü spor dalından yararlanması için kurslar, festivaller, yaz-kış spor okulları düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi, yine bir ilke imza attı. Beylikdüzü Belediyesi, World Point Binicilik ve Gençlik Spor Kulübü ile birlikte 1. At ve Pony Festivali’ni başarılı sporcuların ve engelli gençlerin katılımıyla gerçekleştirdi. Sağlık İşleri Müdürlüğü Engelli Birimi’nin çatısı altında düzenlenen binicilik kurslarında 4 ay süreyle dersler alan engelli 10 çocuk da festivalde yerini aldı. Sırasıyla sarı, mavi ve kırmızı olarak yaş gruplarına ve tecrübelerine göre gösteriler sergileyen sporcuların ardından, ilçenin engelli çocukları da hünerlerini herkese gösterdi. 

“Bu İşbirliği Amacına Ulaştı”

Her fırsatta sporun sporcunun yanında olduğunu dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, minikleri tebrik ederek madalyalarını takdim etti. Emeği geçen herkese teşekkür eden İmamoğlu, “Buradaki işbirliği amacına varmıştır. Eminim ki burası engelli çocuklarımızın gelişimine çok büyük katkı sundu. Beylikdüzü’nde yaşayan herkesin sosyal anlamda yaralanabileceği tüm doğru ortamları sağlamaya çalışıyoruz.” dedi. Festival sonunda Türkiye çapında derecelere sahip Janset Şen ve Nehir Çulcuoğlu başta olmak üzere, tüm sporculara, hocalara ve seyislere de madalya verildi. 


HABER- AHA

9420240.jpg
1825157.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti