Arnavutköy’ün prim değeri artıyor!

Arnavutköy’ün prim değeri artıyor!

Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Arnavutköy satılık konut piyasasında son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 0.21 artış gösterdi.

19 Şubat 2018 - 14:36

İstanbul Avrupa Yakası’nda yer alan Arnavutköy, son yılların prim değeri yükselen ilçelerinin başında geliyor. Çatalca Yarımadası üzerinde yer alan Arnavutköy, 248 bine yaklaşan nüfusuyla emlak sektöründe adından söz ettiriyor. Arnavutköy’ün son yıllarda öne çıkmasının ve bölgede gayrimenkul fiyatlarının yükselmesinin başında üçüncü havalimanı projesi geliyor. Başakşehir-Ispartakule-Hadımköy ve Hasdal-Karaburun yolu ile üçüncü havalimanı ve üçüncü köprü çevre yolları ve Kanal İstanbul gibi projeler ilçenin değerlenmesinin en büyük nedenlerinden. Özellikle İstanbul Boğazı’na alternatif olarak oluşturulan su yolu projesi Kanal İstanbul’un, güzergahında yer alan Arnavutköy’ün yıldızı giderek parlıyor. Konut ve arsa fiyat artışıyla adından söz ettiren Arnavutköy’de, son bir yılda satılık konut fiyatları ne kadar arttı? Arnavutköy satılık ev fiyatları ne kadar? İşte Arnavutköy emlak piyasasına dair bilinmesi gerekenler…

Arnavutköy ulaşım projeleriyle dikkat çekiyor!

Konut fiyat artışıyla adından söz ettiren Arnavutköy’de ulaşım projeleri dikkat çekiyor. Arnavutköy’de yer alan raylı ulaşım projeleri şöyle; Üçüncü Havalimanı-Arnavutköy-Kayaşehir-Olimpiyat Stadı-Halkalı-Küçükçekmece metro hattı, Habipler-Arnavutköy hafif metro hattı, Üçüncü Havalimanı-Gayrettepe metro hattı ve Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-Üçüncü Havalimanı hızlı tren hattı.

Arnavutköy satılık daire fiyatları ne kadar?

Arnavutköy ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 2 bin 191 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 23 yıl olarak hesaplanıyor. Arnavutköy satılık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için 164 bin 294 TL ile 273 bin 800 TL arasında değişirken, ortalama konut fiyatı 219 bin 58 TL olarak belirtiliyor.

Arnavutköy kiralık daire fiyatları ne kadar?

Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Arnavutköy kiralık daire fiyatı ortalama 100 metrekare için minimum 593 TL, maksimum 988 TL arasında değişirken, ortalama kira fiyatı 790 TL olarak gösteriliyor.

Arnavutköy’ün konutta kazandıran mahalleri

Arnavutköy’de satılık konut fiyatı en çok artan mahallerin başında Arnavutköy Merkez, Hadımköy ve Bahşayiş geliyor. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Arnavutköy’ün konutta kazandıran mahallerinde satılık daire fiyatları şöyle:

  • Arnavutköy Merkez Mahallesi’nde satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 172 bin 414 TL ile 287 bin 400 TL arasında değişiyor.
  • Hadımköy’de ortalama 100 metrekare için minimum 170 bin 305 TL, maksimum 283 bin 800 TL arasında değişiklik gösteriyor.
  • Bahşayiş Mahallesi’nde satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 164 bin 250 TL ile 273 bin 800 TL olarak belirtiliyor.

 

Tüm Arnavutköy satılık daireler için tıklayın

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...