ALTIN ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

ALTIN ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Altın Haber Gazetesi tarafından birincisi düzenlenen 'Altın Ödüller' ödül töreninde Malatya'da yılın en iyileri ödüllendirildi.

22 Mart 2018 - 11:29

Koru Medya ve CINE MED Yapım desteğiyle organize edilen Altın Ödüller Programı Malatya Nikah Sarayında yoğun bir katılımla gerçekleşti.Ödül töreninde yılın enleri, onur ödülleri,şehre yön verenler ve proje ödülleri kategorilerinde tasarım ödüller verildi. Ödül programının açılışında bir konuşma yapan Altın Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Kerem Altın, katılımcılara teşekkür ederek, ödül alanları tebrik etti. Kerem Altın'ın konuşmasının ardından ödül dağıtımına geçildi.Koru Medya Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Kaya,organizasyon Genel Koordinatörü Hakan Yağız Bozdemir,Yapım Temsilcileri Feride Nagihan Taş ve Sena Gökalp muhteşem bir ödül gecesine imza attılar.

“ÖDÜL TÖRENİ COŞKULU GEÇTİ”

Ödül töreninde Aslantepe Höyüğü ve İspendere Projesi ile Yılın Kültür Elçisi Onur Ödülü Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a verilirken Çevre Entegre ve İnci Çeyiz Projesi Onur Ödülü Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a, En İyi Üretim Mor Reyhan Çayı Onur Ödülü, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'na, Sema Pekdaş Kadın Dinlenme Evi Projesi Onur Ödülü Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları'na, Kentsel Dönüşüm Projesi Onur Ödülü Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat'a, Geleneksel Ata Sporlarını Yaşatma ve Geliştirme Spor Kompleksi Projesi Onur Ödülü Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'e Mimari Yapılanma ve Yeşilyurt Evleri Restorasyon Projesi Onur Ödülü Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a, Ekonomik Kalkınma ve İstihdamı Destekleme Projeleri ve En Mütevazi Siyasetçi Onur Ödülü Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye, İnsan Hakları ve Demokrasi Savunucusu Onur ödülü CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'ya, En Aktif Siyasetçi Onur Ödülü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a verildi.
Programda ayrıca yapmış olduğu Afrin ve Eray Eken haberi ile Yılın Muhabiri Onur Ödülü ATV/A Haber muhabiri Hüseyin Sercan Erduran'a, En İyi Haber Ajansı Onur Ödülü İhlas Haber Ajansı Malatya İl Temsilcisi Cahit Özeçlik'e,en iyi sağlık programı ödülü Show TV Zahide Yetiş’e,En İyi Program Ödülü de Mehmet Kılıç'a,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırladıkları video ve görsellerle fenomen haline gelen Koru Medya Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Kaya’ya ise en iyi yapım şirketi ödüşü verildi.

“HER KATEGORİ BİR ÖDÜLLE BULUŞTU”

Arge çalışmaları neticesinde elde edilen verilerle düzenlenen Altın Ödüller Programında siyaset dünyası dışında yine şehre yön veren,şehrin nabzını tutan isimlere ödüller takdim edildi.Malatya Damızlık Keçi Koyun Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın’a en aktif birlik ve çoban müzesi projesi ödülü,Malatya Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç’a kültürel ve milli değerlere saygı onur ödülü,Kızılay Malatya Şube Başkanı Avukat Umut Yalçın’a en duyarlı STK ve vagon fabrikası geri dönüşüm projesi, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a şehirle üniversiteyi birleştiren akademisyen onur ödülü, DSİ 92.Şube Müdürü Arif TÜFENKÇİ’ye Beylerderesi Baraj Projesi onur ödülü, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı  Hasan Meşeli’ye birlik, bereberlik ve kardeşlik ödülü,Orçun Akgün’e yılın sanatçısı,Evkur Yeni Malatyaspor Klüp Başkanı Adil Gevrek’e en başarılı spor yöneticisi ödülü takdim edildi.

Akademik ödüllerde Prof.Dr.Sezai Yılmaz en iyi akademisyen, Doç. Dr. Elif Apohan gelecek vadeden bilim insanı, Prof.Dr.Cüneyt Kayaalp en iyi cerrah ödülüne sahip oldular.

“ŞEHRE YÖN VEREN İSİMLER DE ÖDÜLLERİNİ ALDILAR”

Bölgenin en iyi eğitim kurumu ödülü Rıfat Yücel’e,bölgenin en iyi yayın dağıtımcısı ödülü Cumaali Kaynar’a verilirken,bölgenin en iyi moda evi ödülü Aynur Arzu Saygan’a verildi. Hanımın çiftliği eski belediye başkanı Abdulvahap Şerefhanlı,Oğuz Boyları Kardeşlik Derneği  Başkanı Murat Ali Tutar,Osman Güde,Ömer Çiçek,Volkan Kılıç,Dr.Orhan Yücel,İsmet Narinç,Burhan Lüleci, Malatya Minübüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Darende eski belediye başkanı İsa Özkan,Şener Eroğlu,Azmi Özhan ise kendi kategorilerinde onur ödülüne sahip oldular.

Altın Ödüller gala gecesine ödül sahipleri dışında Malatya Film Festivali Genel Koordinatörü Mustafa Gürbüz,İl Müftüsü Ümit Çimen,Yeşilyurt Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Refika Uçar,Malatya Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Yaşe Yıldırım Özceyhan,Anadolu Basın Birliği Temsilcisi Hidayet Özpolat, Malatya Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanı Alican Bozkurt,Çevre Müdürü Zeki Duman,Ruhsat Müdürü Mustafa Tunay,Temizlik Işleri Müdürü,CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Yunus Millioğulları,Basın İlan Kurumu Malatya Şube Başkanı Nihat Abacı MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve çok sayıda davetli katılım gösterdiler.

Burcu Mızrak Özbir ve Ali Karadeniz'in sunuculuğunu gerçekleştirdiği gala gecesi anı fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

2018/03/2018-03-22-11-35-27.jpg
2018/03/2018-03-22-11-35-31.jpg
2018/03/2018-03-22-11-35-39.jpg
2018/03/2018-03-22-11-35-53.jpg
2018/03/2018-03-22-11-36-58.jpg
2018/03/2018-03-22-11-37-15.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir