Ahmet Çelik annesi Cemile Çelik’i omuzlarda dualarla son...

Ahmet Çelik annesi Cemile Çelik'i omuzlarda dualarla son yolculuğuna uğurladı

AHA/İSTANBUL- İş adamı ve eski siyasetci Ahmet çelik ve ailesi Anneleri Cemile Çelik'i dostlarının dualarıyla son yolculuğuna uğurladılar.

14 Kasım 2016 - 14:43 - Güncelleme: 14 Kasım 2016 - 14:57

Aslen Erzincan'lı olan, 87 yaşında sevenlerini gözü yaşlı olarak geride bırakarak hayata veda eden 4 çocuk annesi Cemile Çelik için cenaze namazı töreni düzenlendi. Çelik ailesi cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ederken ailenin özel dostlarıda bu acılı günde saflarda yerlerini aldılar. Kılınan cenaze namazında haklar helal ediliken okunan dualar hak yoluna uğurlanan Cemile Çelik ruhuna hediye edildi. Cenaze namazı sonrası musalla taşında yatan annesinin naaşını omuzlayan Ahmet Çelik belkide hayatının en ağır yükünü taşıdığının farkında idi. 

İş adamı Ahmet  ÇELİK’in annesi  Cemile ÇELİK'in Kamiloba Merkez Camii'ndeki  cenaze namazına ,22. Dönem AK Parti Milletvekili Ahmet YAŞAR, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Ali HAYIROĞLU ve Yönetim Kurulu temsilcileri, MHP Zeytinburnu temsilcileri, AHDE - VEFA Derneği Başkanı Metin ŞENGÖZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Soner ÜSTÜNDAĞ, Barış CENGİZBAY, Av. Mahmut AYDOĞDU, Ethem GÜRKAN , Küçük Ayasofya Kulübü Başkanı Ünal SEVİNÇ ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nden Yakup KARLIEL, İsmail ÇETİNBAŞ,Mehmet Salih OŞAR ,Ahmet UZUN ve Teknik Direktör Erol PEKER, Zaferspor Kulübü Başkanı Cengiz ZAFER, (ZEYÇED) Zeytinburnu – Çevre,Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali GÜNDÜZ ,Genel Sekreter Sefer CENGİZ ,Yönetim Kurulundan Nail KARABULUT  ile Bülent YALÇINKAYA,ZEYÇED  Denetleme Kurulu Başkanı Duayen Gazeteci Mehmet ALPAY, Turizmci Hayri İDİK, Zeytinburnu İş Adamları'ndan Ahmet DİLKAN, Ali Rıza ÜSTÜNDAĞ, Zeki ÜSTÜNDAĞ ve Habip ULAŞ, Gazeteci Taylan DEMİRELLİ, Hüseyin ÇETİNER,Osman İSLAM,Enez Vakıf Motel Yöneticileri, Kumkapı Red Roze Otel Yöneticileri, Çelik Aile bireyleri yakınları, Kamiloba sakinleri ve Erzincan Eşrafı, Kemaliye Kuşak Köyü Kültür ve Konukevi Yöneticileri ve üyeleri ile ÇELİK Aileleri'nin dostları ve yakınları iştitak ettiler.

Merhume Cemile ÇELİK Kamiloba Yeni Mezarlıktaki aile kabristanına defnedildi.

Oldukça üzgün görülen ,Ahmet ÇELİK ve kardeşi Dursun ÇELİK kabir çukuruna birlikte indiler. Ahmet ÇELİK annesinin naaşını kabire bizzat kendi yerleştirdi.

Defin işlemi ardından yapılan dualar sonunda ,mezarlığa gelen herkes taziye kabulü ve yemeği için mezarlık yakınındaki 4 katlı olan Kemaliye Kuşak ( Holu ) Köyü Kültür ve Konuk Evi'ne davet edildi. Konak ve taziye evininin  tüm  katlarında  Kuran'ı Kerim tilaveti okunmasının ardından taziye için gelen 600'den fazla kişiye taziye yemeği ikramı yapıldı.

3964224.jpg
1570960.jpg
2196747.jpg
7937793.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...