Abdullah Başçı ; Kaçtılar, şimdide karanlıkda ıslık...

Abdullah Başçı ; Kaçtılar, şimdide karanlıkda ıslık çalıyorlar

Milli gençlik derneği İstanbul il başkanı Murat Ekmekçi ve yönetimi yaptığı örnek çalışmalara bir yenisini daha katarak Milletvekili Abdullah Başçı'yı ağırlayıp referandumun gerçeklerini masaya yatırdılar.

26 Şubat 2017 - 02:15 - Güncelleme: 27 Şubat 2017 - 09:57

İstanbul milletveli Abdullah Başçı referandum sürecinde kendi evi olan Güngören'de referandum için çıkartma yaptı. Milli gençlik derneği İstanbul başkanlığında yapılan toplantıya katılan Ak Parti İstanbul milletvekili Abdullah Başçı referandum sürecini değerlendirdi. İstanbul il başkanı Murat Ekmekci ve Güngören şube başkanı Hasan Bozkır'ın ev sahipliğini yaptığı öizel toplantıya cok sayıda sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri katıldı. özel oturumda konuşma yapan milletvekili Abdullah Başçı meclisdeki yapıyı anlatırken Chp zihniyetinin Atatürk'cü olmadıklarını Atatürk'cülüğü kullandıklarını dile getirdi. 18 maddelik yasa değişikliğini açıklarken Mhp ile ortak değerlendirmeler sonuda meclisden geçtiğini ifade etti. Milletvekili Abdullah Başcı içeride ve dışarıda hainlerin daha önceden Turgut Özal ve Muhsin Yazıcıoğluna yaptıkları suikasti Cumhurbaşkanına çok defa yapıldığını, Hainlerin 15 temmuz darbesininde Cumhurbaşkanının senaryosu diye kara. Propaganda yaptıklarını milletin kafalarının karıştığını dile getirdi. Meclisde maddeler görüşülürken kaçtılar. Şimdide karanlıkda ıslık çaldıklarını ifade etti. Milletvekili Abdullah Başcı " 16 nisanda Kandile Ypg, Pyg, pkk, fetöya karşı bunlara uyanık olmalıyız. Hep beraber karınca gibi çalışacagız" dedi. Milli gençlik derneği toplantısına meclis üyesi Tarık Kanbur, kale izollu dernek başkanı Nevzat Kaya, Güngören Rizeliler derneği başkanı Şair Nevzat Yazıcı, milli antrenör Nedim Kuşçu, Güneşder başkanı Fevzi Erkan, Güngören Sivaslılar derneği başkan yardımcısı Hüseyin Aydın, eski İstanbul güngören spor kulübü başkanı iş adamı Ekrem Sevinç, Güngören Malatya'lılar dernek başkanı Dursun Kaplan, Ak parti eski gencosman mah. Başkanı Abdullah , eski Adıyamanlılar derneği baskan yardımcısı Mustafa Sekman iş adamlarından Halil Yücel, Halim Yücel ve ismini sayamadığımız çok sayıda katılımcı hazır bulundu. Milli Gençlik İlçe başkanlarından  Toplantıya katılan Milli gençlik Bağcılar ilçe bşk Mecit koç , Fatih ilçe bşk Serdar Aksu ,             
 Küçükçekmece ilçe bşk Hacı Osman Keskin ,Esenyurt ilçe bşk Hüseyin Yıldız , Beyoğlu ilçe bşk Ahmet Topçu , Beylikdüzü ilçe bşk Şerafettin Baynaz, Bayrampaşa ilçe bşk Kemal Şahin , Gop ilçe bşk İsa Sağlam'da yönetimleri ile katıldılar. Milli gençlik il başkanı Murat Ekmekçi halep için toplanan yardımlar konusundada misafirlere bilgi verdi. 250 kolininin içerisinde Giysi, ayakkabı ve ilaç yardımı toplandığını, bu çalışmada emekleri olan herkese teşekkür etti. Milli gençlik derneği genel başkan Abdurrahman Akyüz'ünde selamlarını katılımcılara iletti. 

2017/02/4974303.jpg
2017/02/2124176.jpg
2017/02/6109245.jpg
2017/02/7828703.jpg
2017/02/6895785.jpg
2017/02/4074075.jpg
2017/02/4364140.jpg
2017/02/3839538.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale...